home

Over MARKWISE

Markwise is een onafhankelijk internationaal georiënteerd merkenbureau, opgericht in 2006.

Achter Markwise opereert een jurist, BMM-gecertificeerd en erkend Europees merkengemachtigde, ingeschreven bij het Europese Bureau voor de Intellectuele Eigendom (EUIPO), met meer dan 30 jaar ervaring opgedaan in omgevingen van een octrooibureau, de FMCG industrie en ervaring opgedaan binnen een groot internationaal advocatenkantoor.

De dienstverlening richt zich -algemeen gezegd- op het deponeren van merken en modellen, advisering over Intellectuele Eigendomsrechten (IE -rechten) zoals merken- en modellenrecht, handelsnaamrecht, auteursrecht. Daarnaast schakelt u Markwise in om namens u op te treden in geval van bijv. merkinbreuk. Maar ook voor het opstellen en u adviseren over licentiecontracten. 

Achter Markwise opereert een BMM-gecertificeerd en erkend Europese merkengemachtigde ingeschreven bij het Europese Bureau voor de Intellectuele Eigendom (EUIPO), met meer dan 30 jaar ervaring opgedaan in omgevingen van een octrooibureau, de FMCG industie en binnen een groot advocatenkantoor.

Markwise deponeert merken en modellen in binnen- en buitenland, wereldwijd indien gewenst
Cliënten van Markwise zijn kleine maar ook grote inetrnationaal opererende bedrijven bedrijven en instellingen. 

U kunt via Marwkwise juridisch advies verkrijgen o.a. de geschiktheid en beschikbaarheid

Markwise begeleidt uw marketing en houdt voorzover uw wnest op korte aftsand vontact bij het tijdig en optiomaal beschermen van uw IE rechten door het deponeren van merknamen en beeldmerken (logo's), en proactief optreden tegen inbreuk.

Wellicht wordt u van merk of modelinbreuk beschuldigd.

Neem Markwise in de hand voor een terzake kundig advies en het afhandelen van de contacten met de wederpartij 


Markwise excelleert in kwaliteit, persoonlijke aandacht, snelheid van afhandeling en dat op basis van concurrerende tarieven. Ervaar aandacht, service en kwaliteit, bij een modern bureau.

Neem gerust vijblijvend contact met ons op.